Artemis Fowl (Dutch Edition) by Eoin Colfer,Mireille Vroege PDF

By Eoin Colfer,Mireille Vroege

Artemis bird is een twaalfjarig crimineel meesterbrein, belust op macht en geld en immer in gezelschap van zijn boomlange bodyguard Butler. Wanneer Artemis erachter komt dat iedere elf een magisch boek bezit, steelt hij een exemplaar, fotografeert het en mailt het naar zijn Mac. Op ingenieuze wijze kraakt hij de code van het magische boek en ontdekt zo een manier om de elfen hun befaamde goud afhandig te maken. Hij slaagt erin kapitein Holly brief - de eerste vrouwelijke officier van de elfBI - te ontvoeren, wat op grote weerstand stuit van het in verhalen en legenden zo lief afgeschilderde elfenvoik. Zwaarbewapend en uitgerust met de modernste computertechnologie trekken de elfen ten strijde, vastbesloten de misdadige plannen van Artemis in de kiem te smoren...
Als één serie het verdient in de fantasykast friend naast Harry Potter te staan, is het Artemis Fowl.' DE VOLKSKRANT
De snelheid, humor en spectaculaire scènes maken Artemis bird tot een moderne, realistische actiefilm in boekvorm.' BOL.COM

Show description

Read Online or Download Artemis Fowl (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Tussen dip en droom (Dutch Edition) by Claudi Bockting,Evelien van Valen PDF

Lekker lezen ondanks dyslexie Dit publication uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. Meer grip op je leven Heb jij ook vaak final van jezelf?

Download e-book for iPad: God is een Braziliaan (Dutch Edition) by Harrie Lemmens,Ana Carvalho

Een flierefluiter in Rio de Janeiro, een ex-minister in Recife, een oudpapierverzamelaar in Curitiba, een museumgids in Salvador, een prediker in São Paulo het zijn maar een paar van de kleurrijke figuren die dit boek over Brazilië bevolken. Harrie Lemmens reisde samen met zijn vrouw, fotografe Ana Carvalho, langs acht gezichtsbepalende Braziliaanse steden.

Get De spin die veel scheetjes laat (Dutch Edition) PDF

De scheetjesspin heeft honger en eet het liefst bruine bonen. Vooral chili con carne, zijn lievelingseten. Maar wat hij niet weet, is dat je van bruine bonen ook heel veel scheetjes moet laten. Alle dieren vinden hem stinken en blijven het liefst uit zijn buurt. Het spinnetje is erg verdrietig omdat niemand met hem wil spelen.

De kleine geschiedenis van Rotterdam voor Dummies (Dutch by Wilma van Giersbergen,René Spork PDF

Deze gids biedt een beknopt overzicht van de onstuimige geschiedenis van Rotterdam, geboorteplaats van Erasmus, verblijfplaats van Willem van Oranje, vertrekpunt van admiraal Piet Hein, decor voor de opstandige Kaat Mossel en bron van inkomsten voor tal van havenbaronnen. Een havenstad waar het al eeuwen een komen en gaan is van mensen van assorted afkomst.

Additional resources for Artemis Fowl (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Artemis Fowl (Dutch Edition) by Eoin Colfer,Mireille Vroege


by Edward
4.4

Rated 4.70 of 5 – based on 25 votes