Frédérique Spigt, Erik Stok Rob van Olm,Frédérique Spigt's Bobbie & Dudu (Dutch Edition) PDF

By Frédérique Spigt, Erik Stok Rob van Olm,Frédérique Spigt

Bobbie & Dudu; De verhalen en liedjes zijn geschreven door Rob van Olm. De tekeningen zijn van Frédérique Spigt, die ook de liedjes zingt. De composities en arrangementen zijn van Erik Stok. Een prentenboek met verhalen en liedjes. Het vijf-jarige meisje Bobbie krijgt een broertje uit Brazilië, Dudu. Ze wennen snel aan elkaar en beiden maken van alles mee. Gewone dingen, zoals die in het leven van kleine kinderen afspelen. Het is een lieflijke wereld waarin beiden verkeren. Zo is ook de verteltoon. Heerlijke verhaaltjes om bij in slaap te vallen en dan te dromen van die veilige kinderwereld, waarin zoveel gebeurt.

Show description

Read Online or Download Bobbie & Dudu (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Tussen dip en droom (Dutch Edition) by Claudi Bockting,Evelien van Valen

Lekker lezen ondanks dyslexie Dit e-book uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. Meer grip op je leven Heb jij ook vaak final van jezelf?

Download e-book for kindle: God is een Braziliaan (Dutch Edition) by Harrie Lemmens,Ana Carvalho

Een flierefluiter in Rio de Janeiro, een ex-minister in Recife, een oudpapierverzamelaar in Curitiba, een museumgids in Salvador, een prediker in São Paulo het zijn maar een paar van de kleurrijke figuren die dit boek over Brazilië bevolken. Harrie Lemmens reisde samen met zijn vrouw, fotografe Ana Carvalho, langs acht gezichtsbepalende Braziliaanse steden.

De spin die veel scheetjes laat (Dutch Edition) - download pdf or read online

De scheetjesspin heeft honger en eet het liefst bruine bonen. Vooral chili con carne, zijn lievelingseten. Maar wat hij niet weet, is dat je van bruine bonen ook heel veel scheetjes moet laten. Alle dieren vinden hem stinken en blijven het liefst uit zijn buurt. Het spinnetje is erg verdrietig omdat niemand met hem wil spelen.

Download e-book for iPad: De kleine geschiedenis van Rotterdam voor Dummies (Dutch by Wilma van Giersbergen,René Spork

Deze gids biedt een beknopt overzicht van de onstuimige geschiedenis van Rotterdam, geboorteplaats van Erasmus, verblijfplaats van Willem van Oranje, vertrekpunt van admiraal Piet Hein, decor voor de opstandige Kaat Mossel en bron van inkomsten voor tal van havenbaronnen. Een havenstad waar het al eeuwen een komen en gaan is van mensen van assorted afkomst.

Extra resources for Bobbie & Dudu (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Bobbie & Dudu (Dutch Edition) by Frédérique Spigt, Erik Stok Rob van Olm,Frédérique Spigt


by Ronald
4.4

Rated 4.44 of 5 – based on 19 votes