Get Brieven uit Alvites (Dutch Edition) PDF

By Gerrit Komrij

In het verlangen naar een nieuw leven, weg van het gekonkel in Amsterdam, vertrekt Gerrit Komrij in 1984 naar Portugal.

In Alvites, een door de wereld vergeten plek in de bergen van Trás-os-Montes, heeft hij een majestueus palácio gevonden, en daar wenst hij met zijn accomplice Charles Hofman tot aan zijn dood te blijven.

Maar in die zinderende idylle, waarin hij kan wandelen, wegdromen en verdwalen, verschijnen langzaam de eerste scheurtjes. Na de vierde iciness komt er abrupt een einde aan hun avontuur en vertrekken ze naar Vila Pouca da Beira, aan de voet van de Serra da Estrela.

Brieven uit Alvites is het verhaal van twee excentrieke stadsmensen in een plattelandsparadijs. Het is ook het verhaal van een verloren tijd, waarin de vrouwen keuvelend de was once doen op het dorpsplein en koelkast, televisie en magnetron nog niet lijken te bestaan.

Show description

Read or Download Brieven uit Alvites (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Tussen dip en droom (Dutch Edition) by Claudi Bockting,Evelien van Valen PDF

Lekker lezen ondanks dyslexie Dit publication uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. Meer grip op je leven Heb jij ook vaak final van jezelf?

God is een Braziliaan (Dutch Edition) by Harrie Lemmens,Ana Carvalho PDF

Een flierefluiter in Rio de Janeiro, een ex-minister in Recife, een oudpapierverzamelaar in Curitiba, een museumgids in Salvador, een prediker in São Paulo het zijn maar een paar van de kleurrijke figuren die dit boek over Brazilië bevolken. Harrie Lemmens reisde samen met zijn vrouw, fotografe Ana Carvalho, langs acht gezichtsbepalende Braziliaanse steden.

Download e-book for kindle: De spin die veel scheetjes laat (Dutch Edition) by Filemon Wesselink,Clarinde Wesselink

De scheetjesspin heeft honger en eet het liefst bruine bonen. Vooral chili con carne, zijn lievelingseten. Maar wat hij niet weet, is dat je van bruine bonen ook heel veel scheetjes moet laten. Alle dieren vinden hem stinken en blijven het liefst uit zijn buurt. Het spinnetje is erg verdrietig omdat niemand met hem wil spelen.

Download e-book for kindle: De kleine geschiedenis van Rotterdam voor Dummies (Dutch by Wilma van Giersbergen,René Spork

Deze gids biedt een beknopt overzicht van de onstuimige geschiedenis van Rotterdam, geboorteplaats van Erasmus, verblijfplaats van Willem van Oranje, vertrekpunt van admiraal Piet Hein, decor voor de opstandige Kaat Mossel en bron van inkomsten voor tal van havenbaronnen. Een havenstad waar het al eeuwen een komen en gaan is van mensen van different afkomst.

Additional info for Brieven uit Alvites (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Brieven uit Alvites (Dutch Edition) by Gerrit Komrij


by Kevin
4.1

Rated 4.90 of 5 – based on 50 votes